A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

Sorsdöntő nyár

2011.12.03. 23:50 olivazold

Anna Marie barátnőivel, Edennel és Lenával a Hawaii szigeteken éli a szörfösök izgalmas életét. Egy tengerparti faházban lakik, és miközben a szörfösök világversenyéről álmodozik, naponta megküzd a hullámokkal. Hogy eltartsa magát, kénytelen az edzések között egy előkelő szállodában szobalányként dolgozni. Minden gyökeresen megváltozik, amikor híres sportolók érkeznek a szállodába. Matt, a csapat kapitánya olyan jóképű és gazdag, hogy Anna Marie célja többé már nemcsak a hullámok leküzdése lesz.

LETÖLTÉS 1

LETÖLTÉS 2

Trailer :

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, harcos filmek letöltése, sorsdöntő nyár letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr583355349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása