A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

A bajnok

2011.11.24. 08:00 olivazold

Billy állandóan úton van fiával T.J.-vel, és bokszolással keresi a kenyerét. Ám egyszer csak feltűnik a színen volt felesége, Annie, aki közli vele, hogy vissza akarja szerezni a fiát. Annie újra férjhez ment és társadalmi helyzete jelentősen megváltozott. Azt szeretné, ha T.J. is jobb körülmények között élhetne. Billy viszont ragaszkodik a fiához és ezért úgy dönt, jó útra tér, kemény edzésbe kezd, hogy homokzsák helyett, minél sikeresebb sportoló váljon belőle.

Ez a film két részletben érhető el:

LETÖLTÉS 1

LETÖLTÉS 2

Trailer :

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, a bajnok letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr203406059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása