A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

Fekete dicsőség

2011.11.25. 11:00 olivazold

Don Haskins az egyetemi kosárlabda csapat sztárja volt. A játékosként eltöltött évek után 1962-ben ő lett a Texas Western University csapatának edzője. Eltökélt szándéka volt, hogy fellendíti az egyetemen a kosárlabdázást. 1966-ra úgy érezte, összeállt a csapat, a problémát az okozta, hogy valamennyi játékos afro-amerikai volt. Akkoriban ez ritkaságszámba ment az amerikai Délen. Minden fenyegetés és nehézség ellenére a csapat hozta magát, és bejutott a bajnokság döntőjébe, ahol a Kentucky Egyetem csak fehérekből álló csapatával kell megküzdenie.

LETÖLTÉS CD1

LETÖLTÉS CD2

Trailer :

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, harcos filmek letöltése, fekete dicsőség letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr813409481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása