A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

Focinászút

2011.11.25. 11:30 olivazold

Az angol Mark portugáliai nászúttal lepi meg amerikai menyasszonyát, Hollyt. Odaérkezve derül ki, hogy az országban nemzetközi labdarúgó tornát rendeznek, amelyen az angol nemzeti válogatott is játszik. Különös véletlen folytán Mark és Holly bármerre utaznak, mindenhol az angol csapatba és a szurkolóikba ütköznek. Miközben a focirajongó fiatalember azt bizonygatja, hogy valószínűleg csak szerencsétlen egybeesésről van szó, Hollyban egyre inkább tudatosul, hogy mindez nem a véletlen műve. Mark azonban mindent tagad, és az ártatlanságát hangoztatja.

LETÖLTÉS

Trailer :

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, harcos filmek letöltése, focinászút letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr453409493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása