A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

Szerencse dolga

2011.12.04. 19:34 olivazold

Huck Cheever (Eric Bana), a profi szerencsejátékos nem ismer félelmet, ha emelni kell a tétet a pókerasztalnál, a szerelemben viszont biztosra megy. Legalábbis addig, míg nem találkozik az ellenállhatatlan Billie Offerrel (Drew Barrymore), aki ráébreszti, hogy nemcsak a kártyában érdemes néha a szívre hallgatni az ész helyett. Mindeközben Huck bármire hajlandó, hogy összeszedje a pókervilágkupa nevezési díját - annak ellenére, hogy a bajnokságon szembe kerülhet rég nem látott apjával (Robert Duvall), a kétszeres bajnokkal.

LETÖLTÉS CD 1

LETÖLTÉS CD 2

Trailer :

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, harcos filmek letöltése, szerencse dolga letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr763437256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása