A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

Futballmaffia

2011.11.25. 13:00 olivazold

Carlton Leach egyszerű futballhuligánként kezdte. Nem a meccs, nem kedvenc csapata, a West Ham United volt számára a fontos, hanem a vérre menő bunyók, amelyeket az ellenfél szurkolóival vívott meg minden hétvégén. Aztán Carlton rájött, hogy így csak a börtönbe juthat, ezért erejét az alvilág szolgálatába állította. Egyszerű kidobó emberből hamarosan a legnagyobb bulik részese lett. Amíg azonban a focimeccseket követő verekedések után még a vesztesek is megúszták kórházi ápolással, a maffia világában a legapróbb hiba is az ember életébe kerülhet. Carlton pedig kénytelen megtanulni, hogy ebben a közegben még a legjobb barátaiban sem bízhat.

LETÖLTÉS CD1

LETÖLTÉS CD2

Trailer :

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, harcos filmek letöltése, futballmaffia letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr523409563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.02.15. 13:53:43

Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga Carlton Leach (róla szól) is, ezúttal lehet igaz dolgok is vannak benne, ami nem mindig szokott az "igaz történetekben" lenni.

Van neki további 3 része, látta valaki? Érdemes megnézni vagy ebből elég ennyi?
süti beállítások módosítása