A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

A golfbajnok

2011.11.24. 09:30 olivazold

 Francis Ouimet 1893-ban, egy Massachussets-i munkáscsalád gyermekeként született, és a golf bűvöletében nőtt fel. A golf abban az időben a gazdagok és kiváltságosok időtöltése volt, míg a sportágat az angol és skót profi játékosok uralták. Francis labdaszedőként kezdett dolgozni az egyik golfklubban, míg a szabadidejében maga is megpróbálkozott a játékkal. Kimagasló tehetsége révén ő lett az első amatőr, aki indulhatott az amerikai nemzetközi bajnokságon. Kemény küzdelem bontakozott ki az ismeretlen amatőr és Anglia első profi golfjátékosa, Harry Vardon brit bajnok között.

Ez a film két részletben érhető el :

LETÖLTÉS 1

LETÖLTÉS 2

 

Trailer :

 

sportfilmek letöltése, focis filmek letöltése, a golfbajnok letöltés online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr793168064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása