A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

All in - Póker életre halálra

2011.11.24. 18:00 olivazold

Alicia Anderson (Dominique Swain) mindent az apjától (Michael Madsen) tanult. Legfoképpen pókert játszani. Már gyerekkorában többet tudott a Texas Hold-em-rol, mint egy profi játékos. Sok évvel késobb minden tudását össze kell szednie ahhoz, hogy pókerarccal próbálja meg átvészelni az orvosi egyetem embertelen világát, a megaláztatásokat, a szigort és az anyagi nehézségeket. Alicia hamarosan újra a kártyaasztalnál találja magát, ahol végre megérti apja legfontosabb tanítását az életrol: van, amikor mindent fel kell tenni egyetlen lapra.

LETÖLTÉS

Trailer:

 

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, harcos filmek letöltése, All in - Póker életre halálra letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr303407477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása