A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

Meredek pálya

2011.11.27. 23:30 olivazold

Négy vagány srác élete a snowboard körül zajlik. Napközben eszeveszett tempót diktálva száguldanak a mélybe. Életveszélyes játék, de ők akkor halnának meg, ha egy napig nem siklanának. Éjszaka persze a bulié a terep. A domború formákat azonban ekkor sem hanyagolják - tapadnak rájuk a lányok. Egyedül Rick van egy kicsit letörve mostanában, mióta szakított élete nagy szerelmével, Annával. A fiatalok nem gondolnak a jövőre, azt hiszik, még évekig szabad a pálya. A terület új birtokosa azonban jó üzletet lát a gyönyörű tájban és azt tervezi, hogy virágzó síparadicsomot létesít gazdag aranyifjak számára. Ez egyet jelentene a snowboard-uralom végével, ami ugyancsak kellemetlenül érintené hőseinket.

LETÖLTÉS

Trailer :

sportfilmek letöltése, focis filmek letöltése, meredek pálya letöltése online

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr893375825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása