A LEGJOBB SPORTFILMEK EGY HELYEN

A legjobb sportfilmek egy blogban. Ingyenes letöltési lehetőség! Focis filmek, amerikai focis filmek, kosárlabdás filmek, harcos filmek és minden ami sport.

Friss topikok

  • doggfather: Futballhuligánból nagymenő gengszter. Igaz történet alapján, és mivel a készítők között volt maga ... (2021.02.15. 13:53) Futballmaffia

A skót kerékpáros

2011.11.24. 15:30 olivazold

A kerékpáros Chris Boardman olimpiai bajnokságot nyert 1992-ben, Bracelonában. Sikere senkit sem sokkolt jobban, mint egykori versenytársát, Graeme Obree-t. A munkanélküli segélyből tengődő Obree régebben többször is legyőzte, ám ellentétben Boardmannel, a sikereit sohasem tudta kiaknázni. A huszonhét éves férfi elhatározza, hogy tesz még egy próbát. Szponzor és pénzügyi háttér nélkül csak a régi barátjára, Malky McGovernre, illetve a feleségére, Anne-re számíthat. Obree saját maga tervezte és építette meg a kerékpárját, amellyel 1993-ban az egyórás kerékpározás bajnoka lett.

LETÖLTÉS

MÉRET 701 mb

TRAILER :

sportfilmek letöltése ingyen, focis filmek letöltése, harcos filmek letöltése, a skót kerékpáros letöltése online

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr373406770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása